onsdag 16 oktober 2013

Stötta "BIKES vs CARS"

Det är inte bara i Nyköping det finns aktivister som ser cykeln som ett redskap för förändring av våra städer, och som ser biltrafiken som det stora problemet.
Dokumentärfilmaren Fredrik Gertten jobbar på en dokumentär som ska berätta om denna globala rörelse av cykelaktivisters kamp möjligheterna att ta sig fram i städer, och att återta en del utrymme som ockuperats av bilarna.

Fredrik vill ha hjälp med finaniseringen av filmen. Jag har bidragit, kanske också du.

Så här presenteras detta:

Swedish:
Om du anser att cykeln kan vara ett redskap för förändring så tror jag att du kommer att gilla Fredrik Gerttens nya dokumentär BIKES vs CARS. Filmen planeras bli färdig under 2014 och undersöker hur bilindustrin påverkar våra möjligheter att ta oss runt i städer utan bil. BIKES vs CARS följer personer på olika platser i världen som valt cykeln som transportmedel. Deras erfarenheter från livsfarlig trafik har gjort dem till aktivister som kräver cykelbanor och säkrare trafik. Kolla in trailern så kommer du att förstå: http://www.kickstarter.com/projects/fredrik-gertten/bikes-vs-cars-we-are-many Skänk gärna en slant, varje krona räknas då många supporters visar att vi är många som vill se en förändring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar